Jdi na obsah Jdi na menu
 


TFA mladých hasičů - 9.9.2017

9. 9. 2017

dsc04548.jpg

V sobotu 9. září se konala soutěž TFA (nejsilnější hasič přežije) pro dětské kategorie. Do Strážnice se sjelo 61 mladých hasičů od 10 do 14 let, kteří byli rozděleni do 4 kategorií (mladší dívky, mladší chlapci, starší dívky a starší chlapci). Náročná trať byla oproti minulých závodům ztížena - figurína vážila 20 kg, přibyl transport závaží a ve finále museli závodníci vyběhnout do druhého patra.
Blatnice měla zastoupení ve dvou kategoriích - mladší chlapci (Simon Vyskočil a Ondra Mezuliáník) a v kategorii starší dívky závodila Natka Vyskočilová. 
A bylo se na co dívat - naši trojnásobnou účast jsme totiž přetavili na tři cenné kovy! 
Simon Vyskočil startoval z našich závodníků jako první a nasadil laťku hodně vysoko. Celou náročnou trať zaběhl jako jediný ze své kategorie pod 3 minuty a s časem 2:54 si doběhl pro 1. místo. 
Ondra Mezuliáník nezůstal moc pozadu a s tratí si poradil za 3 minuty a 4 sekundy. Zaslouženě si odnesl pohár a medaili za 3. místo. 
Poslední startovala Natka Vyskočilová, která s časem 3 minuty a 8 sekund obsadila nádherné 3. místo. 
Všichni naši závodníci tak stanuli na stupních vítězů a odvezli si poháry, medaile a malé dárky. Všichni si zaslouží poděkování za skvělou reprezentaci a nemalé úsilí, které museli vynaložit při trénování a hlavně při závodech, kdy museli nejednou překonat samy sebe a sáhnout si na dno svých sil. Velkou oporou byli také rodiče a fanoušci z řad hasičů. 

Fotky ze závodů jsou tady:   

Zde je video Simona: 


Video Ondry:


Video Natky: