Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - závody v Ratíškovicích 11.6.2017

11. 6. 2017

dsc03738.jpg
V neděli 11. června jsme jeli na závody do Ratíškovic. Počasí se tentokrát vydařilo a teploty byly letní. Soutěžilo 14 družstev mladších žáků a 15 družstev starších žáků - všichni v požárním útoku, ve štafetě dvojic a ve štafetě CTIF. 

dsc03744.jpgMLADŠÍ ŽÁCI začali požárním útokem. Pokus jim vyšel na dsc01548.jpgjedničku a tuto disciplínu jednoznačně vyhráli, když se jako jediní dostali s časem na 17 sekund (17,96).
Ve štafetě dvojic zaběhli druhý nejrychlejší čas a také ve štafetě CTIF se umístili na druhém místě. Po sečtení výsledků si nakonec zaslouženě odvezli pohár a medaile za 1. místo. Na soutěži v Ratíškovicích si navíc vítěz odváží putovní pohár, který jsme vyhráli již podruhé za sebou :-) V horkém počasí přišla vhod i sladká studená odměna za 1. místo od pana poslance Uhlíka. 

STARŠÍ ŽÁCI se na štafetách shodně umístili na 8. místech. Pořadí si vylepšili požárním útokem, na kterém skončili na třetím místě s časem 19,02. Nakonec starší žáci v silné konkurenci vybojovali krásné 5.místo. 

Fotky ze závodů jsou tady: ​ 

Video mladších žáků je tady:


Na video starších žáků se můžete podívat tady: