Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - závody v Kozojídkách 30.4.2017

1. 5. 2017

dsc03328.jpg

První venkovní závody se konaly v neděli 30. dubna v Kozojídkách. 
Sjelo se sem 16 družstev mladších žáků a 17 družstev starších. 
Počasí se naštěstí umoudřilo a konečně vysvitlo i sluníčko. 

MLADŠÍ žáci začínali s vylosovaným číslem 1 na požárním útoku. pohar.jpg
Skvělým výkonem a nastříkaným časem 18,69 si v této disciplíně zajistili skvělou pozici a nikdo z dalších družstev tento čas nepřekonal a dokonce se ani nedostal pod 20 sekund. 
Následovala Štafeta dvojic - tady se umístili na 2. místě.
V poslední Štafetě CTIF si mladší vybrali pořádnou dávku smůly - nejdřív spadla proudnice při předávce a na posledním úseku došlo ke zdržení. Z této disciplíny si mladší odnesly až 13.místo. Po sečtení výsledků všech týmů se naši mladší žáci umístili na krásném 2. místě a přivezli první letošní pohár. 

STARŠÍ žáci začali štafetami. Na Štafetě dvojic je 10 sekundová penalizace odsunula na 11. místo. Štafetou CTIF (starší měli 2 pokusy) si bilanci vylepšili 4. místem. Poslední přišel na řadu Požární útok. Skvělým výkonem s časem 18,72 si zasloužili 2. místo. Po sečtení všech výsledků obsadili sice krásné, ale nepopulární 4.místo.
Závody byly velmi náročné - vyjížděli jsme ve 13 hodin a domů jsme přijeli v 6 večer - ale všichni, včetně nováčka Lukáška, je zvládli. Příští týden nás čekají další závody, tentokrát v Žeravicích. 

Fotky ze závodů jsou tady:   

Video mladších žáků je zde:

Na video starších se můžete podívat tady: