Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - závody v Rohatci 5.6.2016

6. 6. 2016

dsc01382.jpg
Ani v neděli 5. června jsme nezaháleli, ale závodili. 
Dětské závody se tentokrát konaly v Rohatci. Závodilo se v Požárním útoku dsc01391--2-.jpga ve Štafetě 4x60 metrů. Obě disciplíny se běžely na silnici. 
Do závodů se přihlásilo 16 družstev mladších žáků a 16 družstev starších žáků. 

Před začátkem závodů na úvodním nástupu byla vyhodnocena letošní soutěž Požární ochrana očima dětí. Naši mladí hasiči se také zúčastnili této soutěže a někteří byli ocenění i v okresním kole. Za literární část dostali odměnu Simon Vyskočil, Nátálie Vyskočilová a Karolína Hanáčková. 

Mladší žáci začali soutěžit na Požárním útoku. Čas 23,08 stačil na páté místo v této disciplíně. Ve štafetě 4x60 se vystřídala dvě družstva a počítal se lepší čas, který stačil také na páté místo. Po celkovém sečtení se naši mladší žáci umístili na 4. místě. 

Starší žáci začali na Štafetě 4x60 metrů. Čas lepšího družstva stačil na sedmé místo. Na požárním útoku stačil čas 22,31 na čtvrté místo. Celkově skončili naši starší žáci na krásném 3. místě. Přivezli pohár a každý dostal medaili. 

Předání ocenění bylo tentokrát velmi rychlé, protože se blížila bouřka. Naštěstí se všechno stihlo včas a domů jsme přijeli suší. 

Další fotky ze závodů jsou tady:       

Na video mladších žáků se můžete podívat tady:

Video starších žáků je zde: