Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - Vacenovice 12. 5. 2012

13. 5. 2012

Ve Vacenovicích proběhlo 12. kvěna okresní kolo hry Plamen.
Mladší žáci závodili dvoukolově v těchto disciplínách: požární útok, štafeta 4x60m, štafeta CTIF a štafeta dvojic. Do hodnocení závodů se dále zahrnuje podzimní kolo závodů požární všestrannosti (proběhlo v říjnu 2011) a hodnocení kronik.
Začátek závodů byl v 8:30 ráno a končilo se odpoledne v 15:00 hodin. Během dne se počasí citelně ochladilo a začalo pršet. Pro 3 naše mladé hasiče byly tyto závody první zkušeností a odbyli si zde svoji premiéru.
Na první štafetě 4x60 metrů s překážkami jsme měli bohužel neplatné pokusy - 1x přešlap a 1x špatný úchop hadice.
Při požáním útoku se poprvé nepodařilo zapojit béčka na základně a podruhé se rozpojilo béčko u rozdělovače. Skvěle rozběhnuté proudy tak čekaly na dopojení hadic a výsledné časy stačily pouze na 13. místo.
Poslední dvě štafety jsme běželi za silného deště. Přes ztížené podmínky (polovina týmů odběhla štafety před deštěm) se nám podařilo na štafetě dvojic zaběhnout 6. nejrychlejší čas a na štafetě CTIF jsme měli 7. čas.
Při vyhodnocení výsledků nám přitížila neúčast na podzimním branném závodě (v té době jsme ještě nezávodili) a tak jsme obsadili celkem 13. místo.

Na videa z některých disciplín se můžete podívat zde:
 

snimek-049--2-.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Závody - Vacenovice 2012