Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - Petrov 27. 5. 2012

27. 5. 2012

V neděli 27. května se konaly závody v Petrově. Přijelo nás sem podpořit hodě rodiných příslušníků a fanoušků, kteří nám vytvořili dobré zázemí.
V kategorii mladších žáků se závodů zúčastnilo 13 družstev.  Soutěžilo se jednokolově ve dvou disciplínách - v požárním útoku a ve štafetě dvojic.
Trenér na poradě vedoucích vylosoval startovní číslo 8.
První disciplínou byl požární útok - trať byla travnatá s rozběhem na betonu.  Útok se nám docela vydařil a s časem 20,61 jsme v této disciplíně obsadili 3. místo.
Štafeta dvojic se běžela na úzké silnici a část dráhy zasahovala do krajnice, která byla ze šotoliny. Po dokončení štafety jsme byli penalizováni 10 tresnými sekundami za překročení hadice. Proti této penalizaci jsme podali protest, protože se jednalo o hadici vedlejšího družstva. Náš protest byl přijat a penalizace byla zrušena. Do výsledků se tak počítal náš čas 69,19 což byl 4. nejrychlejší čas.
Po vyhodnocení výsledků všech družstev jsme skončili na skvělém 2. místě. Ze závodů jsme si odvzeli pohár, diplom, dětský šamplus a pytel vitamínů (jablek). Mňam...


Videa ze závodů jsou zde: 

   p5270024--2-.jpg          p5270010.jpg

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Závody - Petrov 2012