Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - Kozojídky 29. 4. 2012

29. 4. 2012

V neděli 29. dubna jsme se s mladšími žáky zúčastnili dalších závodů zahrnutých do celostátní hry Plamen. Na duben bylo nezvykle teplé, ale větrné počasí.
V Kozojídkách se v letošní sezoně poprvné soutěžilo v požárním útoku. Dalšími disciplínami byly Štafeta dvojic a Štafeta CTIF.
V kategorii mladších žáků soutěžilo celkem 11 družstev a vylosovali jsme si poslední startovní pozici. Ve všech disciplínách se soutěžilo dvoukolově.
Jako první byl na řadě Požární útok. Při prvním pokusu jsme dosáhli času 19,69 sekund, což byl nejrychlejší dasažený čas v naší kategorii. Druhým pokusem jsme své první místo v této disciplíně potvrdili a svůj čas jsme ještě zlepšili na 19,11 s. Oba naše časy byly nejrychlejšími dosaženými časy mladších žáků.
Další disciplínou byla Štafeta dvojic. V této štafetě jsme skončili na 4. místě s časem 80,06.
Poslední byla Štafeta CTIF. Tuto štafetu jsme běželi poprvé. První pokus jsme měli bez chyby a dosáhli jsme času 109,15 sekund, což nám vyneslo 3. místo v této discíplíně.
Součtem míst ve všech disciplínách jsme celkem získali 8 bodů. Toto bodové hodnocení bylo nejlepší ze všech týmů a zaslouženě jsme získali 1. místo. Jako vítězové jsme dostali diplom a krásný pohár.
Je to velký úspěch pro všechny, kteří se závodů zúčastnili a dík patří také doprovodu a příznivcům, kteří nás přijeli podpořit.

 

Na videa z těchto závodů se můžete podívat zde

 snimek-047--2-.jpg

p4290019--3-.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Závody - Kozojídky 2012